Videojocs, música i sèries: les recomanacions d’El Dofí

Sèrie

Di4rios

Recomanació de la Malak.K, la Giulia i la Claudia

Avui us recomanem la sèrie de “Di4rio”, que és italiana. La sèrie va d’uns adolescents que van a l’institut, però el volen derribar per construir nous edificis… I entre mig passen coses d’amor.

El que més ens agrada d’aquesta sèrie es que és molt addictiva perquè quan veus un capítol et quedes amb les ganes de veure el següent. També ens agrada perquè va d’aventures romàntiques i no romàntiques, i també és graciosa en alguns moments.

El que no ens agrada d’aquesta sèrie es que el nom és molt estrany, i es diu: di-4-rios. I que tarden molt a fer la segona temporada. A més, el protagonista és molt cregut. Tampoc ens agrada que quan han traduït la sèrie a l’espanyol, han canviat el nom de la sèrie i no és xulo.

Tot i així, us la recomanem moltíssim!

Videojocs

Mafia

Recomanació d’en Dídac i en Gonzalo

Nosaltres recomanem el joc de “Mafia” de “1001 juegos” perquè sempre que a l’escola ens deixen, juguem amb tots els nostres amics i ens agrada moltíssim. 

Minecraft

Recomanació d’en Miquel

Minecraft és un joc de PC, consoles i mòbil. És divertit i molt creatiu perquè hi ha diferents maneres de jugar com: el mode creatiu, survival, espectador i hardcode, en la versió de Java.

Fortnite

Recomanació d’en David

Fortnite és un joc que ha tingut molta fama en els últims anys. El Fortnite té molts jocs. Va explotar el 2017 i ara ho ha fet amb la sortida del capítol 4 i la sortida del millor personatge d’anime, el Goku.

M’agrada molt el Fortnite perquè té el millor personatge d’anime, el Goku. Però el que milloraria és que tornés la Spas, que era la millor escopeta (de mentida) que hi ha.

Us el recomano molt!

Poppy Playtime 2

Recomanació d’en Leo

El Poppy Playtime 2 és un joc de terror, de puzles que són molt difícils.

El que més m’agrada és quan la mommy long legs et persegueix.

Per altra banda, el que fa més ràbia i haurien de canviar són els bugs i el moment que hi ha una porta que la carregues amb una mà blava que esperes 10 segons i ella està darrere.

Us el recomano molt!

Cançons

Opening de Haikyuu!

Recomanació de l’Amèlia i la Cloe

La cançó és la primera introducció de la sèrie Haikyuu!, de manga.

Ens agrada la cançó pels seus personatges perquè la sèrie ens agrada. A més, la cançó és xula pel seu ritme. Tot i que està en japonès, la versió original és la que sona millor.

Creiem que no hi ha res a millorar, per això us la recomanem molt!

No y no

Recomanació de la Malak.E

A mi m’agrada la cançó de “No y no”, de Morad. És antiga, però té bon ritme i una bona lletra. A més, també m’agrada com les dues nenes petites estan cantant la cançó i fent la seva coreografia.

No hi canviaria res, i per això la recomano molt!

Monotonía

Recomanació de la Gala i la Myah

La cançó “Monotonía” és de la Shakira i l’Ozuna i s’ha fet famosa aquest any.

“Monotonía” ens agrada perquè canta la famosa Shakira i perquè és una cançó molt marxosa i té una melodia molt guai. A més, està dedicada a Gerard Piqué, després que ho deixessin, i creiem que s’ho mereix. La lletra mola molt també.

Creiem que l’únic que ha de millorar és que canta l’Ozuna perquè pensem que no canta bé. La única que canta bé és la Shakira.

Per això, us la recomanem!