L’aventura cap al Camp Nou

Malak Kouitra

Una vegada, una noia que es deia Lina, que era del Barça, va començar a demanar als seus pares anar al Camp Nou. I els seus pares li van regalar unes entrades pel Camp Nou pel seu aniversari, a primera fila.

Cada dia faltava menys perquè arribés el dia per anar al Camp Nou. Ella era molt fan d’un jugador en especial, aquell jugador es deia: Pablo Paez Gavira. La setmana abans va fer un cartell molt gran, fet amb nou cartolines juntes, al cartell hi posava: “Gavi!!!!!! La teva samarreta, si us plau!!!!” 

Ja ho tenia tot preparat per anar-hi. Va arribar el dia. Hi van anar en bus, van voler anar-hi cinc hores abans per veure els jugadors entrar. Al bus es va trobar a una altre noia que es deia Sara, que tenien la mateixa història. El bus ja havia arrencat.

Passada mitja hora hi va haver un accident. El bus es va volcar!!!!

Per sort ningú va sortir ferit. Van venir moltes ambulàncies i patrulles de policia. Tothom va anar en ambulància però… 

La Lina i la Sara es van escapar. Volien anar al Camp Nou, era el seu somni i no el deixarien anar per res del món. Van voler anar-hi a peu, però com que estaven a l’autopista només hi havia carretera. Van saltar la valla de l’autopista i hi van anar per el bosc, Per anar a peu des d’allà eren quatre hores i mitja. Aleshores s’havien de donar molta pressa. Hi van anar corrents durant un quart d’hora però es van cansar. La Lina portava una ampolla d’aigua. Cadascuna va veure la meitat. Faltaven 30 minuts perquè fos l’hora i no tenien temps. 

Van sortir cap a fora i van esperar que passés un taxi, però cap parava, perquè estaven a l’autopista. El tiet de la Sara era taxista. Aleshores el va trucar i les va portar al Camp Nou.

Al final, la Sara i la Lina van conèixer a Pablo Gavi i com que el cartell que va fer la Lina era tan gran, en Gavi va poder veure’l li va donar la samarreta. 

Quan va acabar el partit la Sara va trucar als seus pares i la Lina als seus pares. Les van venir a buscar i totes dues se’n van anar a casa contentes.