/

La música que escolten els redactors d’El Dofí Report

Els redactors d’El Dofí Report hem fet una playlist de Spotify a partir d’unes entrevistes on ens preguntàvem quina era la nostra cançó preferida i per què ens agrada. Els gèneres que més han sortit són el reggaeton i la música urbana.

Si voleu, us recomanem escoltar la llista!

Pol – Without Me (Eminem)

M’agrada la cançó perquè té molt de ritme i sóc fan del cantant. L’escolto cada dia, dues o tres vegades. D’Eminem també m’agraden Godzila i Rap God i Slim Shady.

Clàudia S. – Experimento (Mike Towers)

M’agrada la cançó perquè la lletra i el ritme em semblen xules. L’escolto cada setmana. També escolto Caramelo Remix.

Nerea – Presiento (Morat, Aitana)

Me la va ensenyar la meva cosina i em va agradar. La va posar al cotxe i li vaig preguntar com es deia. M’agrada l’Aitana com a cantant però no escolto gaire cançons d’ella, només Mon Amour Remix.

Adrià – Set dos Casados (Mc Davi)

M’agrada la cançó pel ritme i la lletra, tot i que no l’entenc. Vaig descobrir-la gràcies al meu germà i l’escolto cada quatre dies més o menys. 

Malak E. – Sou Favela (Vitinho Ferrari)

La vaig descobrir a Tik Tok i vaig fer el ball que feien els altres perquè em va agradar. També m’agrada el seu ritme. 

Maissaa – Beggin’ (Maneskin)

Me la va ensenyar la meva cosina a casa de la meva àvia i després la vam posar unes quantes vegades al cotxe. El que més m’agrada de la cançó és el ritme, no entenc res de la lletra. 

Malak K. – Mon Amour Remix (Zzoilo, Aitana)

La vaig descobrir amb vídeos de YouTube i també me la va ensenyar una amiga que es diu Iris. M’agrada el que diu la lletra, el ritme i els dos cantants. L’escolto cada dia.

Iris – París (Ingratax)

La vaig descobrir buscant cançons a YouTube i m’agrada moltíssim el ritme de la cançó i la lletra. Me la sé gairebé tota. No escolto més cançons d’ella, però aquesta l’escolto gairebé cada dia. 

Clàudia S. – Love nwantiti (CKay)

La vaig descobrir per Tik Tok i per una amiga que es diu Manuela. No em sé el ball però m’agrada el ritme de la cançó i no entenc res del que diu la lletra. 

Amèlia- Blue Bird (Naruto)

El que més m’agrada de la cançó és que és japonesa i jo estic intentant estudiar japonès. És la cançó de la meva sèrie preferida, que és Naruto. El vídeo és molt xulo i els personatges que hi surten també.

Llista de Spotify dels Redactors d’El Dofí Report