Recomanacions de llibres per a Sant Jordi

35 visites

Com aquest divendres 23 es Sant Jordi (el dia del llibre), hem decidit fer una llista de llibres que recomanem per a totes les edats, per petits i per adults. 

  • La diversió de la Martina: Aquesta col·lecció està escrita per a la famosa youtuber Martina d’Antiochia, i està il·lustrada per a Laura Lopez. El gènere d’aquest llibre és de fantasia i aventura. Tracta d’una adolescent, que es diu Martina i els seus amics. Ells passen moltes aventures. És una col·lecció de deu llibres.
Misterio en el internado (La diversión de Martina 5): Amazon.es:  D'Antiochia, Martina: Libros

Nosaltres el recomanem per a nens de vuit a setze anys. És molt fàcil de llegir, i té alguns dibuixos. 


  • Harry Potter: La saga de Harry Potter conte set llibres. Tots escrits per a la famosa Joanne Kathleen Rowling. També hi ha pel·lícules de tots els llibres de la saga. El primer llibre d’aquesta col·lecció es va publicar el dia dos de juliol de l’any 1998. Des que va començar, va publicar cada any un altre llibre de Harry Potter. La col·lecció està il·lustrada per Thomas Taylor, Clifft Wright, Giles Greenfield i Jason Cockcroft. El gènere de la saga és de fantasia i misteri.
Harry Potter - Wikipedia, la enciclopedia libre

Aquesta saga ens agrada molt perquè és molt divertida i entretinguda. Però no el recomanem per a nens més petits de vuit o nou anys perquè són llibres bastants llargs i amb molta lletra i poc dibuix.


  • Geronimo Stilton: És una col·lecció de setanta-dos llibres. Aquests llibres són d’origen italià. Els llibres de Geronimo Stilton són anònims, i tampoc es sap qui els va il·lustrar. Tots aquests llibres tracten d’un ratolí anomenat Geronimo Stilton, que viu a l’illa dels  ratolins. Cada llibre tracta d’una nova aventura que viu Geronimo Stilton i a vegades també amb el Benjami, la Tea i el Martin Gala. El gènere d’aquesta col·lecció es: fantasia i aventura.
Geronimo Stilton | Planeta de Libros

Aquesta col·lecció ens agrada molt perquè són llibres molt fàcils de llegir, molt curts i amb molts dibuixos. El recomanem per a persones des dels vuit anys fins als tretze o catorze anys.


  • El petit Príncep: Aquest és un llibre escrit par Antoine de Saint-Exupéry. Aquest conte poètic i filosòfic sota l’aparença d’un conte per a nens i nenes. Aquest llibre tracta d’un aviador de cop i volta té una avaria de motor en una avioneta i va haver de deixar l’avió al desert del Sàhara i ho va arreglar. Després li passen moltes coses.
Las frases célebres de 'El Principito' sobre la esencia de la vida

Nosaltres recomanem aquest llibre perquè és molt divertit i bonic, però també l’has d’entendre. Ho recomanem per aproximadament nens de 4 a 8 anys.


  • El monstre de colors: Aquest llibre està escrit i il·lustrat per Anna Llenas. És un llibre de ficció i el seu idioma original és el castellà.  Nosaltres el recomanem perquè el trobem que està molt bé pels nens petits perquè els hi ensenya les emocions com ara la felicitat, la por, etc.
El Monstre De Colors - Abacus Online

  • Mujercitas: Aquest llibre està escrit per Louis May Alcott, i no té dibuixos. Aquesta novel·la va ser publicada l’any 1998. El llibre tracta de la vida de quatre filles d’un metge, el senyor March. La llengua original d’aquesta novel·la és l’anglès, i es va publicar als estats units d’Amèrica.

Nosaltres el recomanem per a persones a partir de 12 anys, perquè és un llibre llarg, amb molta lletra i pocs dibuixos.

Salma el Mansouri, Sofia Salmeron i Laia Costa

Redactors juniors

  • La redacció d'El Dofí Report està formada per alumnes de 6è de Primària de l'escola El Dofí de Premià de Mar. Si vols conèixer als redactors juniors que la conformen, pots consultar aquí les seves autobiografies.

close

El més recent