Les millors webs per jugar a videojocs

65 visites

Us presentem les quatre millors webs per jugar a videojocs: Friv, Edu365, Scratch i Roblox.

Friv

Friv és una web de videojocs. Poden ser de carreras, d’acció, de logica, de reposteria i de maquillatge. Friv és una plataforma on professionals i amateurs comparteixen minijocs desenvolupats per ells mateixos, ja sigui per intentar donar-se a conèixer o simplement per entretenir els usuaris que les juguin. 

Només obrir el joc fent clic a la seva icona, el joc s’obrirà a través de Flash. La majoria de jocs es controlen amb les fletxes o el punter.

Edu365

Edu365 és un portal educatiu del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, orientat i desenvolupat específicament per a l’alumnat i les seves famílies.

La imatge que representa l’Edu365 és una òliba. Es va escollir aquest animal perquè una deessa grega, Atenea, que és el símbol de la intel·ligència i la saviesa, sovint apareix representada per aquest ocell.

Scratch 

Scratch és una pàgina web per crear els teus propis videojocs amb una sèrie d’accions per moure el personatge, fer-lo parlar…És un lloc on pots divertirte molt i sobretot pots jugar jocs creats per altre gent.

Roblox

Roblox és una plataforma de videojocs multijugador en línia en la qual els usuaris poden crear els seus propis mons virtuals. Els jugadors poden crear els seus propis mons utilitzant una plataforma anomenada Roblox Studio.

Guía del universo roblox (Tapa dura) | Roblox, Fondo de juego, Imagenes de  videojuegos

TEXT: Olivia Butti i Joel Bernabé // IL·LUSTRACIÓ: Marwa Benslaiman

Redactors juniors

  • La redacció d'El Dofí Report està formada per alumnes de 6è de Primària de l'escola El Dofí de Premià de Mar. Si vols conèixer als redactors juniors que la conformen, pots consultar aquí les seves autobiografies.

close

El més recent